Mountainbike

Mountainbike kurser

 

(inklusiv cykel og hjelm)VoksneBørn
1 dags intro kursus (ca. 2 ½ timer) 350 kr 250 kr
2 dage intro kursus600 kr 450 kr
3 dage intro kursus800 kr 600 kr

Kurserne bliver tilpasset kursisternes individuelle niveau og vi har mulighed for at køre på flere forskellige lokationer, med forskellige sværhedsgrader. Læs mere om de forskellige spor længere nede på siden.

På kurset gennemgås basale mountainbike teknikker, og der vil være fokus på at man får en god oplevelse og fornemmelse for hvad mountainbike er. 

Alle kurser køres på eget ansvar! Instruktøren vil tilrettelægge øvelser på baggrund af en vurdering af de enkelte ryttere, men det er op til den enkelte rytter at vurdere, hvorvidt denne er klar til de forskellige udfordringer på sporet.

Ønsker man at tage et 3 dages kursus, kan man også selv vælge mellem alle vores aktiviteter – altså om man vil køre mountainbike, surfe, prøve SUP eller beachvolley : )

Udlejning af mountainbike (mountainbike+hjelm)

Leje af mountainbike + hjelmVoksneBørn
3 - 4 timer (formiddag el. Eftermiddag)200 kr 150 kr
1 dag 325 kr 250 kr
3 dag700 kr 500 kr
1 uge 1200 kr 800 kr

,.NB! Ved leje af minimum 2 cykler bringer vi ud og afhenter cyklerne igen. Husk at oplyse din højde, når I bestiller. Vil man være sikker på, at der er cykler til rådighed, er det en god ide at bestille i god tid.

Foretrukne lokationer i Vendsyssel

Tornby Klitplantage

Singletracket i Tornby klitplantage er 10-15 km. Det hvide spor kan køres af begyndere, men der er også sorte sløjfer og sektioner på sporet der egner sig bedre til øvede ryttere.
Mere info her:
Det hvide spor
Det sorte spor
Læs anmeldelse

Tversted Klitplantage

Det blå spor i Tversted er ca. 9 km. Sporet egner sig godt til børn og begyndere. Sporet er meget fladt, men der er mange sving. Læs mere her:
Det blå spor
Se  anmeldelse

Vinstrup Bjerge

Kort bakket spor på 1,7 km, men der er også en sjov teknikbane med hop, drops og berms, hvor man kan få mange timer til at gå.
Vinstrup Bjerge

Booking og spørgsmål – kontakt Kasper Kristiansen

Booking foretages ved at sende en mail, SMS eller ringe.

Kontakt information: mobil tlf:
+45 
20 65 66 67

Email: mtbtornby@gmail.com